Dagens talare

Frida Boisen

Under hösten 2019 har Frida mottagit priset som Årets kvinnliga entreprenör och som Årets digitala influencer. Hon har också prisats under 2019 av svenska FN-förbundet för sitt arbete för att folkbilda om FN:s globala hållbarhetsmål. Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller i krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

Mer info kommer inom kort.

Johan Trouvé

Johan är vd för Västsvenska Handelskammaren sedan 2009. Han leder handelskammarens dagliga arbete med att skapa de bästa förutsättningarna för att det västsvenska näringslivet ska utvecklas. Västsvenska Handelskammaren är idag Sveriges största näringslivsorganisation och företräder närmare 3 000 företag.

Under Näringslivsdagen Mölndal kommer Johan prata om Mölndal i händelsernas centrum i utvecklingen av den starka regionala utvecklingen i Västsverige.

Klas Caesar

Klas Caesar har lång erfarenhet av att leda och attrahera nya medarbetare. Bland annat har han under 15 år jobbat med ungdomar på McDonald’s. Dessutom har han jobbat på internationell nivå med olika kundserviceorganisationer och som HRmanager. Numera jobbar Klas som konsult med mentor- och ledarskap och föreläser om hur olika generationer kan fungera tillsammans.

Att förstå generation Z är viktigt av flera skäl. Det främsta är att de per definition är framtiden. Vi behöver dessutom förstå hur de tänker och hur vi skall kunna attrahera, leda och utveckla dem. Men hur gör man för att attrahera den nya generationen och hur skapar man en miljö och en kultur som gör att olika generationer kan arbeta bra tillsammans?

Arrangörer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Bronssponsorer

Suppliers